Jeg ligger nå på Dominikanske republik øst kyst. Planlegger og seile østover til Puerto Rico og BVI så fort som mulig.  Trenger mannskap på turen.

Veldig fint område her jeg er nå i karibien. Noen som vil bli med meg?

Morten

Visninger: 1076

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

 

Hei - jeg er ei jente som bor i en Oceanis Bennetau 37 fot i Oslo. Flyttet på sjøen for 2 mnd siden. Trenger seilerfaring og lurer på hva slags type mannskap du er ute etter? Jeg vil gjerne lære meg å seile skikkelig, men kan bidra med mye annet ombord også ! Hilsen Marit

 

Hei igjen du!

Ser ut som jeg muligens far noen herfra til og bli med over til Puerto rico. Ikke sikkert enna.Turen over er bare 2 dogn. Nar jeg er over der- hadde det vaert hyggeligmed en ekstra hand ombord frem til ca 20 desember-crusing i US virgin som er oyene som begynner ved Puerto rico. Kan du lage litt mat-holde roret og ta opp anker med fjernkontroll-sette pa fendere tau osv er det bra nok. Far min fam. over ca til jul.

Si fra om det er mer du lurer pa.

Evt flybilett da vil bli til San Juan PR.

Morten

Takk for svar!

Jeg er i jobb frem til 9.desember, så ser for meg ca 14 dager seiling før jul. Hva slags båt seiler du og har du en hjemmeside? Jeg har vært med på en del seilturer og kan både kokkelere og være 1.fender :) Men målet med turen er altså å bygge opp seilerfaring.

 

Hilsen Marit

Collin acher seil skøyte med gaffel rigg.kech alså to master med mye seil,bauspydd og vindstyring.ellers ganske moderne inni med god plass. Ser ut som turen vår går til puerto rico nå på torsdag, kommer da dit på lørdag. Nærmeste måte og fly på er oslo san juan via usa. Da trenger du bare esta og ikke fullt visa som jeg må ha. Bilett koster ca 7000kr. Søk på finn på billigste flight.
Morten

Høres ut som en fin skute ! I og med at jeg er i jobbskifte må jeg se an litt når det blir oppstart i ny jobb. Mye som endres her om dagen. Men blir du i karibien i januar også? Fortsatt god tur!

Jeg gir lyd om jeg henger meg på,

 

Hilsen Marit

Hei du.

 

Jeg lurer egentlig på om det er bare nå før jul du ønsket medseiler. Jeg er på utkikk etter en skute å seile med i karibien imot slutten av januar eller starten av februar. Var over og seilte i grenadinene for noen år siden og lengter veldig tilbake. Har en del seilerfaring som manskap og har leid meg en if ved et par anledninger. Ta gjerne kontakt om du ønsker noen å seile med noen uker.

 

Mvh

 

Hans Kristian

Jeg er i San Juan PR na. Venter konemor neste uke. Hold kontakt sa skal jeg snakke med henne nar hun kommer. Vi blir til litt ut i mai mnd.

Morten

Takk for raskt svar.

Ja la oss holde kontakten. Så får du hilse kona og si att jeg gjerne bistår i byssa :-) og hjelper med det som ellers måtte trenges.

Ha en fortsatt fin førjulstid og kos dere i varmen.

Mvh

Hans Kristian

 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår