Jeg driver profesjonelt med charter i Hellas gjennon sommeren. I sommer skal jeg ha flere båter gående på ukesturer med gjester, men jeg begynner å "rake opp" for skippere. Båtene mine skal helst gå med norske skippere. Båtene er fra 47-54 fot, men i Hellas er det intet krav til Kyst eller Fritidsbåtskipper eksamenspapirer... Det er viktigere at man kan håndtere båt på denne størrelsen, være sosial (men nogenlunde edruelig), tilstede, men i bakgrunnen, og forstå ansvaret man har for gjester og båter.

Om dette høres interessant ut, send meg en mail på post@seilingihellas.no.

Se båtene våre og les mer om oss på http://seilingihellas.no og følg oss på facebook SEILINGIHELLAS.

Ser frem til å høre fra dere.

Visninger: 585

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei

Jeg kan være interessert, men ikke i hele sommer. Jeg er utdannet fritidsbåtskipper, har astrokurs, har seilt rundt 135 000nm, er pensjonist (65år), seiler nå i egen båt (Grand Soleil 47 fot) fra Korfu til Marmaris i Tyrkia alene. Vil gjerne vite litt mer om varighet, betaling, og evt andre forhold som kan være relevante. Jeg kommer normalt svært godt overens med folk. Jeg hadde tenkt å seile sammen med kona i hennes båt (Oslo), men en uke eller tre i løpet av sommeren går sikkert an. Hører gjerne fra deg. 

Mvh Knut Olseng (tunkgneslo@gmail.com)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår