hei!

jeg er en dame på 33 som ønsker å være mannskap i seilbåt fra juli -11 til... hvor lenge som helst :) jeg er utdannet pedagog, har jobbet som kokk og komiker - så barnepass, god mat og godt humør er det jeg kan bidra med :) i tillegg til norsk snakker jeg flytende nederlandsk, engelsk samt tegnspråk. jeg er lærevillig og adapterer raskt ny kunnskap, så selv om jeg ikke har seilerfaring fra før vil jeg med min stå-på-vilje raskt kunne bli et godt supplement til mannskapet. håper å høre fra interesserte!

mvh lauraine zwart

Visninger: 714

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Lauraine!

Holder på å bygge opp en mannskapsliste for seilasen til Middelhavet som går fra mars-oktober. Har fått en del henvendelser men mangler mannskap i den perioden som du ønsker å seile i.

Om det er av interesse kan du kontakte meg på paul.hanssen@kraftlaget.no

Sjekk også ut "Båt søker mannskap" her på Sorgenfri.

Ellers har jeg en blogspot "sysunrise.blogspot.com" og en facebookprofil på båten "SUNRISE"

 

Med vennlig hilsen

Pau Hanssen 

Hei Lauraine,


Vi er noen venner (30-35 år) som seiler fra Valencia 30. juli i en Hanse 400. Turen blir sånn ca Valencia-Denia-Ibiza-Formentera og så ser vi det an etter det. Jeg har opp til 3 uker ferie, men alle blir ikke med så lenge så du kan evt. velge selv. Det ser ut som vi blir 3 gutter og 2 jenter, så hadde vært hyggelig med ei jente til. Du får selvfølgelig full frihet til å eksperimentere på matsiden ;) Muligheter for prøvetur/bli kjent tur på forhånd. runenjaaATgmailDOTcom

Rune

hei

jeg seiler nå rundt i karibien.

jeg legger kursen mot columbia-venezuela i juni..

mail meg hvis det er interesant.

thor@sysasha.no

Hei Lauraine

Har du fått plass ?   Hvis ikke, hva med Svalbard ? Seile fra Bodø 2. juli-uke og hele turen varer til ca. midt i september...Seiler ofte alene men har lyst på selskap. Men i sommer har jeg med 3 geologer i 14 dager, fra slutten av juli til midt august. Men det er plass ombord.

Jeg røyker, er vegetar og snart 60....forstår og leser hollandsk...

Ellers se :  http://home.online.no/~berhi/Svalbard%202009.htm

Hilsen Berthold

SY Corky

 

ta en titt på linken og ta kontakt hvis du vil vite mer :)

 

K

Om fortsatt intresse?

Jeg trenger et mannskap fra oktober 2011 og fremover i karibien.

Morten

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår