Jeg er en frøken på 32 år som drømmer om å bo i seilbåt. Men jeg må åpenbart lære meg å seile og å ta vare på en seilbåt først!

Derfor leter jeg etter noen som kunne tenke seg å ha meg med som innsatsvillig "ballast" på kortere eller lengre turer, helst ut fra Oslo eller omegn. Jeg ønsker også å lære vedlikehold, og tilbyr meg mer enn gjerne å bistå ved båtpuss og andre vedlikeholdsprosjekter.

Ellers vurderer jeg å leie en båt som bolig mens jeg sparer til min egen. Alle erfaringer eller tips mottas med stor takk! Hvor og når er det best å lete, f.eks? Hvis noen vet om båt i Oslotraktene som leies ut for lengre perioder, så skrik ut!

Ta gjerne kontakt her eller på mail kari.finstad@gmail.com

Visninger: 1036

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Finner du en båt til leie i Oslo, og vil dele den med noen, for å redusere pris og jobb, skrik ut!

:) Jeg har allerede sted å bo, med seiler mer enn gjerne, ofte og mye!

Oops, sorry, skulle svart for lenge siden. Jeg skal si fra, jeg! :)

Hei,

Vi seiler en båt på 47 fot, SY Coral IV. (Se blog http://blog.mailasail.com/coraliv) Dette er en moderne, komfortabel og trygg båt.

Vi er på vei til Lagos i Portugal, et et hyggelig arrangement som heter Rally Portugal. (Se http://www.worldcruising.com/rallyportugal/event_info.aspx)

Mye av mannskapet mønstrer av den 18. juni. Rallyet avsluttes 26 juni. På hele eller deler av strekket langs portugalkysten ønsker vi å få med noen flere. Kanskje det kunne passe for deg?

Otto

.

Hei! Åh, det hadde vært veldig hyggelig, men jeg er nok dessverre opptatt da!

Ønsker dere masse lykke til! :)

Kari

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår