Hei!

Jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund. Har tidligere gått et år på folkehøgskole og er nå snart ferdig med idretts årsstudium i Sogndal. Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal bli, men vet i hvertfall at jeg har veldig lyst å dra på en lang seiltur. I og med at jeg enda er ung og uten forpliktelser synes jeg det er en god anledning å gjøre noe slikt til høsten. Jeg har ingen erfaring med seiling fra før, men jeg liker meg til gjengjeld svært godt på sjøen.

Hvis noen skal på seiltur i 2-3 mnd i løpet av høsten og trenger mannskap, så er jeg interessert.

Synnøve Gabrielsen

Visninger: 343

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

SY Corky

 

Ta en titt her :) Vi har litt plass mellom september og nyttår...

 

K

Trenger mannskap en stund fra 5 oktober 2011. i karibien.

Si fra om intresse.

Morten

Hei!

Jeg syntes dette virket interessant. Hvor mange skal du ha med deg på tur? Hvor går ruta? Og hvor mye vil det ca. koste?

Mvh Synnøve Gabrielsen

 

 

Hei igjen!

 

Turen koster ca 10000 i flybilett.

Skal ha med en kompis.  Turen starter på Aruba helt syd i karibien-skal ha båten østover

så håper at det blir landgang på Grenada.

Båten er en gaffel rigget Collin Acher skøyte- så det er litt jobb og seile den-men det er en stø og stor båt.

Regn med mat penger i tilliegg. Tar ikke penger for turen el diesel.

Mvh

Morten

Ble litt kort svar her!

Ser du på mine bilder er det den røde båten Unicorn. Den ligger på land på Aruba nå. Med en gang jeg er over 5 okt-skal båten rulles med bunnstoff- vaskes og sjøsettes. Så skal det handles på butikken og fylle diesel. Regner med og være seilklar etter ca 1 uke.Jeg trenger hjelp også til og bli fort reiseklar der borte- så fint om du kan arbeide noe. Du bør ellers være robust og tåle litt. Ikke ha for mange fobier og tåle og leve et enkelt liv. Varmt er det også der borte. Sikkert mye varmere en du har opplevd før. Jeg skal være i karibien hele vintern så turen fortsetter også etter Grenada. Tåler du sjø uten og bli alt for sjøsyk er det en klart fordel,men det vil også gå seg til litt etterhvert. Mye fine opplevelser på kjøpe og masse eventyr.

Mvh

Morten

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår