Trenger mannskap på seilas fra Den Dominikanske Republikk til Norge, hele eller deler av turen. Avreise snarest!

Er det noen der ute som kunne være interessert i å være mannskap på en 32 fots seilbåt i stål fra 1962? Avreise snarest! Seilkunnskaper vil bli foretrukket, men er ikke et absolutt must. Seilasen går fra den Dominikanske Republikk via (eventuelt Bermuda), Azorene og til England, mest sannsynlig vil en nordlig rute derifra til Norge foretrekkes fremfor den engelske kanal. 

Fra våren 2010-høsten 2012 var vi fem gutter som var på langtur med stålbåten Momo og med oss hadde vi en sirkusforestilling som vi spilte på gater og torg på skoler og i landsbygder. Av forskjellige personlige grunner ble Den Dominikanske Republikk vårt siste felles stopp på denne turen. Båtens skjebne var lenge uviss, men til vår begeistring fant vi en italiensk kaptein som ønsket å bruke tid på å pusse opp skuta og seile den til Norge. Han har nå holdt på i over en måned med oppussingen og oppgraderingen sammen med sitt crew på tre personer. Mannskapet var ikke erfarne med seiling og når båten var ferdig oppusset og de skulle ta testseilasen fant en av dem ut at seiling ikke var noe for ham. Sjøsyken tok ham. Nå står derfor en italiensk kaptein med en helt klar båt å venter på at et tredje medlem til seilasen skal dukke opp. Er du en av dem?

Skriv her eller send meg en mail på jacobspildra@hotmail.com

Se:

http://thalassobiote.wordpress.com/ for italieneren Francesco Cappellettis blogg og http://zirkmir.com/wp/nyheter-2/page/2/ for bloggen vi skrev under vår teaterreise.

Ønsker du å se video av båten finnes det flere videoer av reisen vi gjorde 2020-2012 på www.zirkmir.com eller youtube.  

Håper det er noen impulsive eventyrere der ute.

Jacob Borg

Visninger: 793

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår