Hei.

Er du lysten på å være med på en tur over Stillehavet!?
Jeg søker etter mannskap for en lengre periode.


Du trenger ikke ha seile erfaring, selv om det er en fordel. Det viktigste er at du har mulighet til å være med fra Januar 2019 og flere måneder fremover. Eventuelt kan man bli med litt før på seiling fra Guatemala til Panama. 

De viktigste egenskapene jeg ser etter er: sosial, godt humør, stabil og robust psyke, villig til å ta i et tak, eventyrlysten og tøff nok til å bli med meg på tur over verdens største hav i en 28 fots seilbåt.


Om du i tillegg er glad i å ta bilder, filme, spille musikk eller lage mat så er det en megabonus!

Turen vil starte i nærheten av Panama eller i Mellomamerika et sted. Det blir seiling via Galapagos, herifra er det to muligheter: Påskeøya og Pitcairn eller Marquesas og Fransk Polynesia, før ekspidisjonen går videre på utkikk etter ubebodde stillehavsøyer. Avslutter turen (sannsynligvis i New Zealand) men erfaringsmessig så forandrer alltid planene seg underveis.

I det lengste kan man bli opp til 1.5-2 mnd ute på havet av gangen. Etter den lengste overfarten blir det besøk av forskjellige øyer, og man vil generelt være utenfor sivilisasjonen over lange perioder. Men med mulighet for kontakt med de hjemme via Radio eller sattelitt. Vi må derfor være helt selvforsynt for minimum 6 mnd.

Siden det er snakk om lange strekk, så er det kun plass til 2 (meg og en/ei til) for å få plass til alt av proviant, diesel og vann. Det er derfor ekstremt viktig at vi vil fungere godt sammen.

Utgifter:
Vi spleiser på alt av mat, diesel og havneutgifter og små utgifter til reparasjon av båten. Jeg står for alle utgifter i forbindelse med oppgradering og innkjøp av nytt utstyr til båten.
Jeg regner med å bruke en del tusenlapper i forbindelse med proviantering i starten. Etter det blir det mindre og mer sporadisk pengebruk. Jeg foretrekker å gjøre ting så billig som mulig, men på en skikkelig måte.

Litt om meg:

Jeg er 30 år. Har seilt ca 10.000nm siden 2012. Er utdannet ingeniør, men foretrekker et fritt og eventyrfullt liv fremfor fast arbeid. Jeg er glad i Musikk, lage mat, fridykke, kite, Snowboard og generelt å være aktiv, en god fest er ikke å forakte heller. Jeg er lidenskapelig oppatt av miljø, og har vært med Seashepherd på oppdrag tidligere. Jeg kjøper ikke kjøtt eller fisk, men spiser alt som er selvfanget.
Jeg ser på meg selv som en omgjengelig person, har hatt med meg forskjellig mannskap tidligere, og det har som regel gått veldig fint.

Båten er en velholdt og betydelig oppgradert Ohlson 28 fra 1976, med alt man forhåpentligvis ikke måtte trenge av sikkerhetsutstyr. Inkludert EPIRB, nødflåte, watermaker, bærbar VHF og sattelitt tlf +++.

Send meg en mail om du vil høre mer!
Axl.gb3@gmail.com

Visninger: 984

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår