Hei, vi er en familie som drar på langtur i midten av mai 2012. Vi skal seile til karibien og delta på ARC 25 november. Vi har to jenter på 14, samt en gutt på 4år. Er det flere som skal samme ruta?

Visninger: 3504

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei

Vi drar samtidig som dere nedover, to voksne og tre barn, Birk 4, Billie 2 og bebi 2 mnd ved avreise.

Vi skal bruke lang tid nedover Europa mot Kanariøyene, tar sikte på August - september på Portugalkysten og oktober - november på Kanariøyene.

Planen er nok Kapp Verde-Brazil og ikke ARC, men tiden vil vise, vi ses helt sikkert underveis!

Hilsen Felice og familien Borkhus

Hei, morsomt det er flere som skal på tur. Håper vi sees.:o)

Hilsen Siv og Bjørn Arne

Vår båt heter hakuna matata :o)

K.Asvald

Hva koster det å ligge en vinter/noen måneder i Porto Mogan??

 

/finn

I Pto.Mogan koster det litt i underkant av 15 euro pr.dag for båt inntil 12 meter, legg til ca 6 euro så har du prisen for båt inntil 15 meter. Disse prisene er det du kan oppnå hvis du blir liggende ei stund. Ved kortidsleie kan du forvente ca 35% i tillegg hvis jeg ikke tar helt feil. http://marinamogan.com/es/marina/reservas.html

Hallo

Jeg og min eldste sønn skal også denne ruten. Vi reiser litt senere. 30 juli er planlagt avreise fra Hardanger. Vi skal delta på ARC og ha rendevou med resten av familien i Karibien i Januar.

Guttungen er 18 år. Vi treffes nok.

Da treffes vi sikkert, hva heter båten? Dere har kanskje lagd nettside :o)

Båten heter ATLANTIS, vi har nettside, men den er ikke helt oppe å går ennå. Skal sende adressen når den er på plass. Vi kommer til å reise relativt direkte nedover kanalen til Brest, kansje vi treffes der før dere krysser Biscaya? Kommer dere fra østlandet??

 

 

http://www.123hjemmeside.no/Atlantis 

 

Siden er oppe og går nå.

Jeg skulle gjerne reist samme ruta, men er nok for ung og måtte i så fall mønstret på en båt som skulle nedover. Med mine skarve 15 år har jeg ikke mye erfaring med å seile ut ifra egne egenskaper. Har kun vært ombord i seilbåt en gang, men brenner for å lære det.

Tenker jeg skal finne noen som holder kurs og eventuelt finne noen å mønstre på hos da jeg har gjort det. Så får vi spare til egen båt å seile rundt Kapp Horn. Det er det som er målet, men vi får se hva det blir til. Det blir nok ikke i Mai 2012 dessverre, men vil noen ha meg med så vurdere jeg det nok. :o)

Skal dere gjennom Panamakanalen i 2013? Hvis dere skal det så vil vi gjerne komme i kontkat med deresiden vi skal samme veien.

Andreas

Vi drar fra Bergen 1. juli. Båten heter S/Y All-Linn, og vi er tre voksne ombord. I tillegg har vi med en gutt på 14 og en jente på 12 hele sommeren. De mønstrer også på igjen i Karibia. Vi deltar på ARC.

Se ellers bloggen vår:

a href="http://all-linn.blogspot.com/">http://all-linn.blogspot.com/>

Ikke så veldig innholdsrik ennå, men ambisjonene er i orden! Vi sees

mvh,

Eirik Otterbu

Hei Siv.

Hvordan går det på tur?

Vi er en familie på fem som tar jukse ruta.
Vi flyr til BVI slutten av november, og seiler derfra rett etter jul.

God tur videre.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår