Vi är två erfarna seglare som gärna seglar din båt till det ställe som du önskar. 

Vi bor i Stavanger och har evig tid för dina leverans önskningar.

Alltså, tag kontakt med "SafeBringer"

God vind, Hans 

Visninger: 655

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Vi vurderer kjøp på en banner 28 i langesund. Bor på Sunnmøre. Er dette mulig ? Og til hvilken pris. Eventuelt Langesund - Stv vil være til stor hjelp. Båten har en 5 HK påhengs og har lav standard på innredning osv... Setter pris på hurtig svar. Vi skulle hatt båten fortest mulig.

Hei. Båten in, en Dufour 40, ligger nå på Antigua. Den er i meget god stand og godt utstyrt. Den deltok ivARC i 2012. Hva tar dere for å seile den ti f.eks. brest.

Hej igen,

Jag har snackat med min seglarkompis och vi är intresserade att ge ett pris för seglingen April/Maj 2014 till Brest. Pris och annan info, förslagsvis i början av 2014.

MVH

Hans/Mons   

Hei. Takk for svar. Kan du gi meg en antydning om prisområde, min/max, nå.
Mvh
Åge

Hej, Det är svårt att ge något spann på kostnader. Men att vi skulle ligga under vad de proffesionella firmorna tar är klart. Vi har erfarenhet då det gäller seglingen, saknar kost kunskap. Kompisen och jag kommer att träffas och tänka igen det hela. Vi misstänker att det också ställs krav på hur ansvaret fördelas. Hoppas detta ger lite svar.  

MVH

Hans

Var håller du till? Jag bor i Stav.

Hei. Jeg bor i Trondheim

Hej,

Nu har jag talat med min kompis och han kan inte vara med på projektet av familje skäl. Jag är halvt  intresserad men kan inte svara enderligt nu.

MVH Hans

 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår