Heisann!

Har du lyst til å se blått hav, delfiner og spise tunfisk til middag? Golden Orchid søker etter mannskap som ønsker å bli med oss over Atlanterhavet fra Boston (like nord for New York) til Irland, med antageligvis et stopp underveis på Azorene. Vi planlegger å legge fra kai i Boston første uka i juni, og forventer at turen over dammen til Irland vil ta ca 4 uker. Hvor lang tid turen over vil ta, avhenger av været og om vi seiler via Azorene eller ikke.

Kort om deg: Du er positiv, vet forskjell på et genoaskjøte og et akterstag, og har sosiale antenner. Som mannskap ombord på båten, deler vi på utgifter og arbeidsoppgaver.

Kort om oss og båten: Vi er to gutter på 27. Natur, foto, og fisking er noen av våres interesser. Båten vår er en Najad 34 fot, fra 1978. Hun er bygget og godt utstyrt for langtur. På begynnelsen av 80-tallet var hun rundt jorda, og nå er vi på et seilas rundt Atlanterhavet.

Høres dette interessant ut? Kontakt oss her på sorgenfri, eller på facebook: https://www.facebook.com/golden.orchid.34 https://www.facebook.com/sigbjorn.lindbraten

Hilsen i fra Golden Orchid - New York

Visninger: 313

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår