Har tenkt meg ut på melkeruta men er usikker på hvor jeg trenger visum og ikke . Kan noen gi meg en hjelpende hånd?

Visninger: 699

Svar til denne diskusjonen

Tror ikke det er så mange land langs melkeruta du trenger visum til. Uansett ordnes dette enkelt i havna før man ankommer det aktuelle stedet.
Med den ruta vi selv tok trengte vi ikke visum et eneste sted. Da seilte vi via Marokko og Kapp Verde, over til Tobago og så opp øyrekka derfra t.o.m. Anguilla, og til slutt hjem igjen vi Azorene. Hvis du har tenkt å legge ruta innom andre steder så har utenriksdepartementet en fullstendig liste over land uten visumkrav: http://www.landsider.no/en/info/visumut/
Hei, jeg har hørt at hvis du skal til America, så må du ha ordnet visum her hjemme på forhånd, hvis ikke slipper du ikke inn. Vet ikke om noen kan bekrefte eller avkrefte det.
Har vært på siden til den Amerikanske ambasaden, uten å bli noe klokere.
Man trenger ikke visa til USA med mindre man har et gammelt pass (som ikke er maskinlesbart) eller man skal bli lenger enn 90 dager. Mer info her: http://norway.usembassy.gov/niv_waiver_program.html
Tusen Takk for svar
Hei, jeg tror ikke det er riktig. Jeg skaffet meg visum på den Amerikanske ambassaden i Oslo, og de bekreftet at waiver programmet gjelder kun om du kommer inn med fly. I egen båt må du ha visum på forhånd.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår