Jeg har tenkt og bo i båt fra sommeren av og fremmover så lenge som mulig.

Etter det jeg har lest og forstått så er det ikke alltids så lett og skaffe seg en plass da det er mange havner som ikke liker at folk bor permanent i båtene sine i havnen. Jeg bor på mørekysten og etter det jeg vet om så er det veldig få, om noen i det hele tatt som bor i båt her.

Det jeg lurte på er og flytte til Tr.heim feks. siden det er litt større miljø der. 

Det jeg og lurer på er hvor mye ca det koster i mnd og bo i båt i mnd/året? Hvor mye betaler man ca i strøm osv? Jeg vil bli boende i en 35-40 fot seilbåt. 

Og hvordan er det med toalett? Vet man ikke kan dumpe i sjøen med mindre man er utenfor 300m, men er det bare 'brunt' eller gjelder det 'gult' og? Og hva med dusjvann?

Hilsen Chrstian

Visninger: 794

Svar til denne diskusjonen

Trondheim er en fin plass, her har du flere plasser du kan ligge med forskjellige priser, ligger selv på Grilstad marina. Prisene her er som følger du betaler et depositum på antall meter bredde for min plass en 5 meters plass kr 85000 og så blir det 11000 i året + strøm som er 1.3 per 1KWT !

Sjekk ut Trondheim Båtforening https://trondheim-baatforening.no/ her har du mye info :) kjekk plass å være medlem om du skal ha båt plass i Tronheim

Takker for svar, er det plasser som er litt billigere en Grilstad?

De fleste båtplasser leies ut av Trondheim Båtforening, Trondheim havn og det er noen få private plasser mende har jeg ingen peiling på

https://trondheim-baatforening.no/sites/tbf/files/Prisliste%202018_...

Kan hende du kan snakke med Trondheim havn om langtidsleie ?

http://trondheimhavn.no/gjestehavner-trondheim.aspx

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår