Hei alle sammen
Det hadde vert greit om vi kunne få ei oppdatering på hvilken type båt som er med i denne gruppa.
Har sjøl ein Albin Singoalla frå 73 på 34 fot.

Visninger: 7876

Vedlegg:

Svar til denne diskusjonen

Flotte linjer, hvilke båt er B31?
Hei Kamilla :-)

Det er en Bostrøm. Jeg har brukt noen år på å se på båter, og har etterhvert plukket opp ett og annet om hva som er viktig å vektlegge. Når det gjelder Bostrøm, så innrømmer jeg at siden Ragnar Kvam hadde(og fremdeles har?(elsker å lese bøkene hans;-)) en Bostrøm, riktignok en større og kraftigere enn en B31, så tok jeg det som tegn på en slags godkjenning av Bostrømbåter rent generelt;-) Det som gjorde at jeg heiv meg rundt og pulveriserte sparegrisen min for denne båten, var at den virket å inneha endel av den komforten som jeg anså som et minimum for mitt vedkommende, til en pris litt over min "smertegrense" men jeg har oppdaget at jeg har fått dertil økning i trivsel så :-Det er bare lekkert ! Men pleie trenger hun, og jeg håper å kunne gi det den trenger. Har også tenkt lenge på å kunne bo i båt, men den er ikke isolert til det formålet ennå, og usikkert om jeg vil bo i denne. Tiden får vise. Jeg har ikke hatt båt før, så dette blir en læreperiode for meg. Og det er fremdeles noen som ser rart på meg, som om de tenker "Nå bør hun kanskje inn på lukket avdeling?" for det virker fremdeles å være mange som mener at "båt og sånt er for menn":-/ Vet at det er kjekt og noe enklere å være to om en båt, men man kan da ikke sitte og vente på slike treff?;-) Jeg håper å kunne få seilt i vinter også, ..selv om mennene ved marinaen her sier at "Nei nei, det går ikke." "Hvilken båt har du/dere?
Mvh Anita :-)
Hei;)

Bostrøm er kjent for å være solide, flotte er de og. Dette blir tredje året vi bor i båten, hadde et år på land i mellomtiden, men savnet båten.. vi blir nok ombord... Vi er jeg, Kamilla, Ana (fra Panama) og Luna, en portugisisk vannhund. Vi har langturs planer, og håper det ikke blir så lenge til vi reiser til Panama. Det er mer å mer vanlig med damer med båt, men merket noe morsomt ifjord, da vi seilte til lofoten, at folk ble mer og mer overrasket at det var bare damer ombord jo lengre nord vi kom..;))
Vi har en IW 40, har ikke noen bilder her, men har en hjemmeside som forøvrig ikke er oppdatert, men det er noen bilder :www.ladybsail.com
Prosjektet ditt høres spennende ut, lykke til!
Eg seglar ein Carter 33 frå 1976 som eg kjøpte i fjor. Romsleg og grei båt for si tid. Planen er jordomsegling om nokre år. Må berre spare litt pengar og oppgradere utstyret først. Har budd om bord sidan mai i fjor.

Dette ser jo skikkelig heimekoselig ut. Har ett spørsmål til deg. Har du malt skottet (kva for ein maling har du brukt) eller er det kvitmalt orginalt?
Hei Kjell Arne :-)

Må bare legge igjen en melding til deg om at båten din ser veldig flott og velholdt ut ! Og så ble jeg imponert over den smarte "line-leideren" opp masta. Jeg har ikke sett noe slikt før. Hvor har du fått fatt i den og passer den til alle maste-skinner?

Mvh Anita
Sjekk denne Anita:) http://www.mastmate.com/
Kjempeflott ! Takk skal du ha Arild ! :-)
Seiler en Shipman 28 fra 1972

Vi seiler en Colvic Victor 40 som er en 40 fots ketch. Skroget er støpt i 1979, men båten ble sjøsatt første gang i 1983. Glassfiber båt med innstøpt finnekjøl.
Flott at så mange har tatt seg tid til å svare på hva dere seiler.
Dette er veldig interessant, for det gir andre seilere mulighet til å utveksle erfaringer om ulike båttyper.
Så langt er det ingen som har oppgitt å seile samme type båt, så erfaringsgrunnlaget skulle være godt.
Legger ved et bilde siden dere andre har gjort det.
Vedlegg:

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår