Hei alle sammen
Det hadde vert greit om vi kunne få ei oppdatering på hvilken type båt som er med i denne gruppa.
Har sjøl ein Albin Singoalla frå 73 på 34 fot.

Visninger: 7822

Vedlegg:

Svar til denne diskusjonen

Hei Arnstein

Spennende prosjekt.

Vi er ikkje langt fra kverandre så kanskje vi treffes i sommar ein gang.

Her er nærbilde av BALJA

Den ser jo velholdt ut. Skulle ønske jeg kunne sagt det samme. Det er helst motoren som er problemet,en Faryman med hydraulisk overføring til propell.

http://microclass.no

Vi har kjøpt en Colvic26, 3,5ton, som ble hjemmelaget på Bømlo 79-86. Dessverre hadde ikke byggeren oppdaget sikafleks og jeg har ennå mye arbeid igjen med å skifte ut råtten kryssfiner. Vinduene har lekket. Det skal visst være en god seil og turbåt. Vi planlegger å bruke den på Norge-på-langs. Er på jakt etter en vedovn. Har prøvd å laste opp bilde flere ganger, men det nytter ikke.

Hva slags fett skal det være i koppen på propellakslingen?
Vedlegg:
GULF CROWN USG 2.5 FETT
Et vannfast litium-kalciumbasert smørefett framstilt for et bredt bruksområde, spesiellt innen maritime applikasjoner. Et NLGI 2-3 fett med svært god vedheft mot metall samt stor motstandsdyktighet mot saltvann og korrosjon. Utkonkurrerer tradisjonelle kalcium- eller litiumfett når det kommer til vannfasthet, bruk ved store temperatursvingninger samt mekanisk stabilitet. Disse unike egenskapene gjør at Gulf Crown utklasser tradisjonelt smørefett på alle områder. 

ANBEFALES TIL: 
Smøring av propellhylser, ankervinsjer, styresystemer osv. Lysebrun farge.

Jeg har en Swan 38 fra fra 1976. Gammel S&S design. Vesentlig oppgradert de siste årene. Praktfull i tungt vær. Planlegger en lengre tur i løpet av neste år og vil antagelig trenge mannskap utover kretsen av de jeg kjenner idag.
Vi seiler en Kelt 39 fra 1986. Det er en senkekjølsbåt med doble ror og noe spesiell innredning.  Se bilder og beskrivelse på hjemmesiden:   http://www.123hjemmeside.no/seilmedhydra
Vedlegg:
Hei jeg seiler en ALO28 fra 1975. Herasi II, som jeg har seilt med siden 1987. Den har seilt oss tryggt frler plasser bl.a. i 2009 fra Langesund i Kristiansund og retur og i 2010 fra Langesund til Berlin, Stettin, Gøta Kanal og til hjemmehavna
IF fra 1971 har jeg.

Seiler en Willing, bra kjent norsk 70-tallskonstruksjon (design: Jan Herman Linge), bygd 1982. 31 fot, versjonen med høy rigg og motor plassert under trappa, bak-fram på drevet. Funker bra.

Gratulerer med ett godt kjøp Jan Adrian. Du får slå på tråden når du kommer til Askvoll på vei nordover så kan vi treffes og utveksle erfaringer.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår