Vi som seiler i Middelhavet
 • Mann
 • Seil med s/y Hydra i Middelhavet. e-bok Digitalbok.no
 • Hellas
Del på Facebook MySpace

Vi som seiler i Middelhavets venner

 • Ylva Kristine Støle
 • Erik Bjørnstad
 • ståle larsen
 • Bjørne Stensletten
 • Knut Arvid Lea
 • Bjarne Øen
 • Bjørn
 • harald

Vi som seiler i Middelhavets grupper

Vi som seiler i Middelhavets diskusjoner

Seile i Adriaterhavet og/eller Østlige Middelhav ? Pilots og kart selges.
Ett svar 

Litteratur m.m. for seiling i Middelhavet-Pilots Adriatic Pilot 2004 Imray Bra Kr 200-Italian Waters Pilot 2006 Imray Som ny Kr 200,-Greek Waters Pilot 2007 Imray Noe slitt Kr 200,-Turkish &…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Odd Arild Ertvåg jan 9, 2014.

Kommunikasjonsproblemer i sorgenfri.com

Det er sikker noe med meg, men jeg har problemer med både å svare andre og finne mæ sjæl.. Jeg opprettet en portal "Vi som seiler i Middelhavet" og da forsvant min egen profil, men foto av mitt…Fortsett

Started feb 20, 2011

s.y. Hydra i Middelhavet

Hydra (Kelt 39) med Karin og Gudmund fra Helgeroa ligger nå i Marmaris i Tyrkia. Til våren 2011 har vi vært 3.år i Middelhavet. Du kan følge oss på vår hjemmeside - google:…Fortsett

Started des 5, 2009

Gaver mottatt

Gave

Vi som seiler i Middelhavet har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Vi som seiler i Middelhavets side

Vi som seiler i Middelhavets bilder

 • Legg til bilder
 • Vis alle

Kommentarvegg (9 kommentarer)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 15.57 den 23 september 2023 sa Stella Abudheir ...

God dag,

Hvordan er alt med deg, jeg plukket interesse for deg etter å ha gått gjennom den korte profilen din og anså det som nødvendig å skrive til deg umiddelbart. Jeg har noe veldig viktig å avsløre for deg, men jeg syntes det var vanskelig å uttrykke meg her, siden det er et offentlig nettsted. Kan du komme tilbake til meg på:(mrsstellaabudheir@gmail.com ) for alle detaljer.

Ha en fin dag

Takk Gud velsigne.

Stella.

Klokken 8.57 den 30 juli 2012 sa Bjørne Stensletten ...

Hei vi har båt i Alimos marina ved Athen har nettopp vert på seilas i 2 uker skal ned i september og ta båten på land på Aigina men vurderer og flytte den til Lefkada omr neste vår.har du noen tips hva er pris pr mnd .

mvh

B.Stensletten

 

Klokken 22.59 den 14 august 2011 sa Kai-Inge Melkeraaen ...

Hei!

Messolonghi Marina ligger jo i en "lagune" i enden av en flere kilometer lang kanal, og er derfor skjermet fra sjøer. Men det kan jo blåse der, en båtnabo fortalte om vindkast på 40 knop i vår, men bølgene blir ikke mer enn en halvmeter på det verste, sies det.
Landstrøm, vann og dusj hentes ut ved bruk av et kort man kjøper på marinakontoret, og legger inn euro etter behov. Smart ordning.
Dersom båten skal på land, er det god plass. De har laget skikkelige stålkrybber, og de har en U-formet, helhydraulisk traktortilhenger som tilpasser seg elegant de fleste båter.
Men: Marinaen er fortsatt uferdig og under sakte oppbygging.  En planlagt butikk er ennå ikke kommet på plass i en ny bygning, men i juli ble i hvert fall det første drikkestedet åpnet. Selv om det er noe betong og asfalt her og der, er det mye grus. Det er ingen bademuligheter - da må du tre - fire kilometer ut til utløpet av kanalen, og det er ikke tilrettelagt noe for barn.

Messolonghi er, når man blir kjent, en hyggelig liten by. 17.000 innbyggere, hvorav 4.000 studenter. Dette er ingen turistfelle, og det er rimelig.Samtidig er det ingen "seilerby", og det kan være vanskelig å finne kompetanse til ulike fagområder for en båteier.
For øvrig er området inngjerdet, avlåst om natten, og med egen nattevakt. Betryggende.Prismessig tror jeg ikke det har vært så ille. På en 36-måneders kontrakt til mai 2012 slipper jeg unna med om lag 2.000 NOK per måned på min 46-foter. Da var en landsetting med retur til sjø med i prisen.Jeg ble i april fortalt av noen at de i 2011 har lagt på prisene med 15 prosent.
20 minutter å gå inn til byen, Port Police kun fem minutter unna.Diesel fra tankbil.
Oppsumert kan jeg si at Messolonghi Marina (egen nettside) er "grei nok", men det er ikke en marina man ferierer på, for å si det slik. Til det er den alt for uferdig.
På den annen side er det mange pensjonistpar som overvintrer her, og som har mye moro sammen.

Klokken 11.49 den 22 februar 2011 sa Gro Haugen Kildal ...
Ja, det skal vi!  Gleder oss stort til første møte med båten i Izola 23 april.  Prøver å finne plass rett over grensen i Croatia hvor hun kan ligge trygt frem til begynnelsen av juli.  Håper å være nede igjen innen 10.07.  God tur til dere!  Kanskje vi treffes!
Klokken 11.42 den 20 februar 2011 sa Gro Haugen Kildal ...
Vi skal til Las Palmas for å bli med Arc i november.  Etter dette tar vi det "på sparket". Derfor ingen detaljert reiserute.  Spennende båt du har forresten!
Klokken 22.01 den 24 oktober 2010 sa Bjørn ...
Hei igjen, da får vi også gå innom der, for å se på forholdene. Regner med det er gjesteplasser for en natt eller to også? Tar de mye pr natt for korttidsbesøkende?
Klokken 15.18 den 24 oktober 2010 sa Bjørn ...
Jeg ser at "vår base" er Ada Agzi bay (PUPA Marina), er det den samme som dere ligger i?
Klokken 23.49 den 23 oktober 2010 sa Bjørn ...
Hei, vi kommer til Bodrum den 26. okt, og tenkte å seile sørover til Marmaris i løpet av de kommende dagene. Hvor ligger dere der?
Klokken 15.51 den 12 september 2010 sa Bjørn ...
hei, hvordan er det å overvintre i Marmaris? Har dere fast plass i marinaen i byen?
Har dere erfaring fra andre havner i Tyrkia?
www.seilglede.com

Vi som seiler i Middelhavets blogg

Les om vårt Middelhavseventyr

Hei folkens.

Det ble 6 båt-år i Middelhavet. Ett eventyr som sluttet i 2013, mest pga av helsekrangel. Da vi kom hjem satte vi oss ned og skrev en e-bok om våre erfaringer, opplevelser og for oss, vårt livs eventyr.

Den utgis på EBOK.NO og heter rett og slett: "Seil med s/yHydra i Middelhavet". Boken er på ca 350 sider med en del foto.

Nå er Hydra overtatt av vår sønn m/fam., ligger i Sarpsborg og seiler mye på svensekysten.

Ha en fin båtsommer

Lagt inn den 24 juni 2016 klokken 15.10 — — én kommentar

prøve

prøve

Lagt inn den 24 juni 2016 klokken 14.59 —

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår