Hans-Marius Bratlie
  • Mann
  • Kristiansund N
  • Norge
Del på Facebook MySpace
  • Blogginnlegg
  • Diskusjoner (4)
  • Arrangementer
  • Grupper
  • Bilder
  • Fotoalbum
  • Videoer

Hans-Marius Bratlies diskusjoner

Atlanterhavskryssing fra Norge
3 svar 

Hei Er det noen som har lyst til å seile en båt på ca. 30-35´fra Norge over «dammen»? Jeg har lyst til å ha med meg mine tre sønner på en tre-fire måneders tur, men kryssing av Atlanteren er ikke…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Gustav aug 15, 2021.

Clipper Colin Archer 30
2 svar 

Hei alle sammenJeg har en Clipper Colin Archer 30 jeg går og lurer på om jeg skal selge eller gjøre ferdig. Jeg kjøpte den i 2012 og tok den hjem under tak i låven for å skifte teakdekk. Da jeg tok…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av Hans-Marius Bratlie apr 14, 2015.

Gaver mottatt

Gave

Hans-Marius Bratlie har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Hans-Marius Bratlies side

Siste hendelser

Gustav svarteHans-Marius Bratlie sin diskusjon Atlanterhavskryssing fra Norge
"Ikke noe problem. Hvis det hadde gått så ville det vært et morsomt sammentreff! Har du en mailadresse vi kan holde kontakten ved? Min er er gustavreiss92@gmail.com :)"
aug 15, 2021
Hans-Marius Bratlie svarteHans-Marius Bratlie sin diskusjon Atlanterhavskryssing fra Norge
"Hei Jeg har ikke slått fra meg planen, men jeg har heller ikke noe konkret båt på tapeten akkurat nå, men dere skal ikke se bort i fra at jeg har det innen avreisetidspunktet du nevner.  Marius "
aug 15, 2021
Gustav svarteHans-Marius Bratlie sin diskusjon Atlanterhavskryssing fra Norge
"Hei Hans-Marius, Mulig denne annonsen allerede er besvart, men gir det et forsøk! Det har seg slik at jeg og to gode venner har begynte å planlegge turen du her beskriver! Avreise aug/sept 2022 med mål om å krysse…"
aug 14, 2021
Hans-Marius Bratlie la inn en diskusjon

Atlanterhavskryssing fra Norge

Hei Er det noen som har lyst til å seile en båt på ca. 30-35´fra Norge over «dammen»? Jeg har lyst til å ha med meg mine tre sønner på en tre-fire måneders tur, men kryssing av Atlanteren er ikke noe de vil få noe ut av. Joda, de ville nok fått noe ut av det, men det er to mødre her også som har et ord med i laget. Jeg er ikke noe gira på å kjøpe båt i USA. Jeg vil ha noe jeg har sett, prøvd og gått god for på forhånd - ikke et prosjekt som står på land i Florida. Det blir en HR 31 Monsun…Se mer
jun 22, 2021

Kommentarvegg (1 kommentar)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 20.02 den 21 april 2013 sa Hans-Marius Bratlie ...

Hei

Har vært innom fra tid til annen, men har ikke laget meg noe profil. Jeg har ei seilskøyte med plastskrog, men ingen umiddelbare planer om noe (kjempe)langtur. Drømmen ligger allikevel og ulmer et sted i kjelleren, men før det blir noe Atlanterhav som skal krysses skal jeg en tur til Nordnorge og over Nordsjøen til Shetland og Scotland. Båten min er i grei stand, men går allikevel gjennom en semi-restaurering i sommer. Ikke så stor skute, men for en 30 foter fra 1977 er den et hav unna andre smale 30 fotere fra samme tidsepoke hva romslighet angår (hadde tidligere en veeeldig trang Bostrøm 31). 30 fot er nok når en tar i betraktining at man skal vedlikeholde, ligge i havn med avgift, seile mye alene med gaffelrigg etc etc. Sier herved hei til alle :)

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår