Hans Nesbø
  • Mann
  • Oslo
  • Norge
Del på Facebook MySpace

Hans Nesbøs venner

  • Bjarne Øen

Hans Nesbøs grupper

Hans Nesbøs diskusjoner

Iridium 9555 Satelit Telefon
2 svar 

Lite brukt telefon (ny 2013) i original eske med ekstern antenne, 12 v batteri lader og el. lader samt bæreveske etc. Til salgs for kr. 6000Fortsett

Merker: 9555, Iridium

startet denne diskusjonen Siste svar av Hans Nesbø sep 28, 2014.

Gaver mottatt

Gave

Hans Nesbø har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Hans Nesbøs side

Kommentarvegg (1 kommentar)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 18.35 den 6 juni 2013 sa Knut Olseng ...

Jeg har vært tre år  i Kroatia og ett år i Hellas og er i skrivende stund utenfor Peloponnes på vei til Marmaris i Tyrkia. Jeg hadde en stygg grunnstøting i Kroatia for to år tilbake. Kartene stemte ikke og jeg traff den grunna jeg forsøkte å unngå. Jeg var 0,3 sjømil unna. Hadde Quality Maritime og var veldig fornøyd med oppgjør og det hele. De har to begrensninger: Ikke øst for 35 grader (Libanon, Syria osv om det frister) og ikke syd for 35 grader (Linje fra Gibraltar og syd for Kreta. Med andre ord: ikke afrikanske havner. Men vil man dit, jeg vil f.eks til Alexandria for å se på biblioteket, og da bare ringer eller mailer og får dekning for en eller fem uker og må betale litt i tillegg. Men prismessig så ligger Quality Maritime langt under andre selskaper. De hører med i en kjede som heter Navigators, og takstmennene på Korfu og Dubrovnik sa at det var verdens beste forsikringsselskap. Jeg er veldig fornøyt. En tredjedel av prisen i Panthenius.

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår