s/y Erica
  • Mann
  • Stord
  • Norge
Del på Facebook MySpace

S/y Ericas venner

  • Morten Wichstrøm
  • Anders Johnsen

s/y Ericas diskusjoner

Styrmann på jakt etter nye eventyr
2 svar 

Hei trenger du/dere mannskap til å seile over atlanteren i november (ARC) eller andre spennede steder rundt om i verden?.Er utdannet styrmann og har erfaring frå offshore, redningskjøyte dykkerbåt…Fortsett

startet denne diskusjonen Siste svar av roar pedersen sep 29, 2021.

Lysten på langtur.
6 svar 

Hei. Eg er ein mann på 37 år som har drømt om lanturseiling i noen år nå. Har vert å seilt i karibien 2 ganger tidligere (2000 og 2009) og dette har absolutt gitt mersmak. Har tatt seilkurs så har…Fortsett

Merker: mannskap, langtur

startet denne diskusjonen Siste svar av per bj. simble nov 28, 2013.

Gaver mottatt

Gave

s/y Erica har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

s/y Ericas side

Siste hendelser

roar pedersen svartes/y Erica sin diskusjon Styrmann på jakt etter nye eventyr
"Ta kontakt på mail rp7411753@gmail.com  trenger kaptein til mai 2022 seile fra Stavanger til Shetland via Irland til Grand Canaria, derfra langs kysten av brasil, rundt Kapp Horn, der starter den virkelige jordomseiling som skal vare i 5…"
sep 29, 2021
roar pedersen la inn en kommentar til s/y Erica
"Hei, Erica jeg trenger mannskap og styrmann i mai, juni 2022, starter på en jordomseiling med en 47 fots Endurance med 2 master og 3 lugarer, en solig havseiler, seile fra stavanger til shetland vie irland og til Grand Canaria, før…"
sep 29, 2021
jørgen minge svartes/y Erica sin diskusjon Styrmann på jakt etter nye eventyr
"Hei! Hva skulle du hatt for å seile en31 fots willing fra Bømlo til vestfold? En trygg og fin seilbåt med oppgradert utstyr osv. Mvh Jørgen Minge - 97117659:)"
sep 5, 2021
s/y Erica la inn en diskusjon

Styrmann på jakt etter nye eventyr

Hei trenger du/dere mannskap til å seile over atlanteren i november (ARC) eller andre spennede steder rundt om i verden?.Er utdannet styrmann og har erfaring frå offshore, redningskjøyte dykkerbåt m.m.Har også bodd i egen seilbåt i Norge som eg har seilt fra Norge til Shetland. Oh asr flere anledninger seilt i karibienNå er eg på jakt etter nye eventyr så ta kontakt.Se mer
sep 9, 2019

s/y Ericas bilder

  • Legg til bilder
  • Vis alle

Kommentarvegg (1 kommentar)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 17.48 den 29 september 2021 sa roar pedersen ...

Hei, Erica jeg trenger mannskap og styrmann i mai, juni 2022, starter på en jordomseiling med en 47 fots Endurance med 2 master og 3 lugarer, en solig havseiler, seile fra stavanger til shetland vie irland og til Grand Canaria, før kursen legges langs kysten av Brasil, rundt Kapp Horn, der starter jeg en jordomseilng som skal vare i flere år, er du inntresert, så ta kontakt på mail rp7411753@gmail.com   har mange planer, det tar vi på mail.

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår