Jaha, her er omsider en update! Seilte fra Mobile, Alabama den foerste  uken i Desember, Seilte soer oest til Nord vest kysten av Florida og brukte for mange dager i havn i forskjellige byer paa grunn av daarlig vaer! Endelig tok vi av fra Tampa og tok kurs til Dry Tortugas. Vi hadde planer aa ankre der i vente paa en aapning i vaeret, siden det ikke var den mest gunstige tiden paa aaret for aa seile i Caribbean! Vi var hadde flaks, seilasen fortsatte uten aa stoppe, saa videre langs Nordvest kysten av Cuba,  Siden baaten er US registrert, kunne vi bare soeke havn i noeds tillfelle og seilte saa langt mot land at vi kunne faa "Counter "stroemmen (Ca. en 1/2 kn) med oss. Det gikk forhaaldsvis bra, med for meget motor og mindre seil foering! Nordavinden mot Golf stroemmen rotet opp sjoen slik at det var ganske krappe boelger.

Men vi kom omsider til Isla Mujeres, der jeg forlot "Haqugtussa" i en marina og floy hjem til Seattle for aa feire Jul med min kjaere Hildur og vaere hjemme i ski sesongen! Hyrte saa en seiler som har baaten sin i 'Rio'en", til aa flytte baaten til Rio Dulce, der den no ligger i John,s Marina. Flyr dit ned etter ski sesongen er over.

Er det noen av dere som har i tankene aa seile til Caribbean, saa er Isla Mujeres en deilig plass aa ha som base og til aa vaere sikker i Hurricane sesongen.

Er det noen spoersmaal, eller bare for aa "prate", saa er det bare til aa sende en email!

Fair winds,

Kaptein Hans-Edgar

S/V Elida.

Visninger: 94

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår