Etter et kort stopp i Fiskebeck ved Gøteborg, så satte vi kursen mot Danmark og Storebelt. Vinsjen ble så god som ny når både fjærer og sperrehaker (klakkere) ble byttet. Umulig å se noen skade på de gamle klakkerne, men nye måtte likevel monteres. Har hatt silkeseilas hele veien. Seilte natten gjennom og ankom Rudkøping på Langeland i går kveld. Fikk litt dansk jord under føttene før vi i morges satte kursen mot Kielerkanalen. Prøvde oss på en grunn snarvei oppunder SW spissen av Langeland, men nervene(og fornuften) tok overhånd og vi gikk heller via Marstal. Fremdeles silkeseilas med slør og 6 knts + . Om vinden holder seg, så kommer vi oss inn i kanalen og til første gjestehavn før kvelden. Det er kun dagslys seiling i kanalen. Så regner vi med å bruke det meste av lørdagen på å gå gjennom kanalen, den er 98km lang. Nå når vi kommer ut av dansk farvann så mister vi også ICE nettet, så det blir lengre mellom blogg oppdateringer vil jeg tro.

Visninger: 139

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Trollwind den 24 september 2009 kl. 19.40
Kommer det en bråttsjø og fyller jolla så vil det gå til H....., derfor pakker jeg den sammen og legger den i stuerommet under større overfarter. På dekk tar den for mye plass.
Kommentert av Geir Ove Bø den 22 september 2009 kl. 11.50
Høres godt ut. Men hvorfor kan den ikke henge der på større overfarter, ? Legger du den framme på dekk da ?
Kommentert av Trollwind den 18 september 2009 kl. 21.24
Jeg henger både jolle og motor bak i targaen. Jeg har en Zodiac Fastroller 3,80 med 10HK. Så sant vi ikke drar på lengre overfarter så henger den der hele tiden.
Kommentert av Geir Ove Bø den 17 september 2009 kl. 12.55
Et spørsmål. hvor stor jolle kan du henge opp bak på båten din går det greit med en 3,10 eller 3,40m utgave ?Kan motor også henge på ? eller må den tas av.
Geir ove

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår