Etter to år med charter-seiling i Karibien settes kursen nå mot Norge. Silver Moon starter etter planen ut fra St. Thomas i Karibien i slutten av mars. Turen går gjennom BVI og opp til Bermuda, før Atlanteren krysses med Azorene som første delmål. Derfra går turen til England, Irland og Skotland, og vi tenker å bruke litt tid der. Til slutt passerer vi Orkenøyene og Shetland før Nordsjøen krysses og vi skal finne Trondheimsleia. Vi beregner å "lande" hjemme på Hylla i slutten av juni.

Båten blir utstyrt med AIS og den som vil se hvor vi befinner oss kan fra slutten av mars søke på LG5931.

Avreise fra Hylla er 17. mars, og det kjennes på kroppen nå at man lengter til sol og varme, og ikke minst BÅTEN!! Det har vært en lang vinter her hjemme... Men nå er tiden endelig inne for å finne frem bag'ene og begynne å tenke på hva kan skal putte oppi :o) De 13 dagene som er igjen til avreise kommer nok til å gå både sakte og fort på en gang, for det er enda mye som skal gjøres her hjemme før vi drar.

Men alle bekymringer blir borte når man kommer hit:

O' sjelefred! :o)

 

 

Visninger: 783

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Tina Renate Kvellestad den 19 juli 2012 kl. 16.18

vært og seilt Virgen Island med den i 2009 , fantastiske Dager , då Hette den Atolla , bare se bilder av båten bringer gode minner

Kommentert av Anja Elmine Basma den 9 april 2012 kl. 0.05

trenger dere kanskje mannskap fra miden av mai ca... ?

:)

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår