Jeg er 39 år Norsk cavediver som befinner meg for det meste i Tulum-Mexico. Har seilt i kroka her i ca 6mnd fra Brazil til Tobago/Trinidad. Lyst på nye eventyr, vært landkrabbe for lenge. Er med på alt som er utfordrende, og har mye tid til tur. Jeg kan "litt om allt" ;) Er innom Norge fra tid til annen og vil være med på alt som evt starter i moderlandet og går mot varmere strøk. Er også helt klar for å hoppe om bord på seilas som allerede er godt igang andre steder i verden. Kan reise hvor som helst når som helst for å bli med på turer som trenger mannskap bare det er snakk om lang tur. 

Visninger: 453

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Kjell Arne Malmo den 9 november 2013 kl. 12.08

Hei på deg sjørøver.

Eksisterer sjørøveri slik som i gamle dager, fortsatt? Jeg bare spør.

For et par dager siden skrev jeg en liten notis om seiling i og rundt Tasmania havet, bla. Da tenker jeg som så at dette kanskje er noe i din interesses sfære!? Kan det tenkes?

Jeg hører gjerne fra deg, uansett hvilke planer og ønsker du har angående langtur seling.

Mvh Kjell Arne

Ps; Minnes jeg riktig om jeg husker Tasmania havet omtalt med den aller største respekt? Det skal en vel gjøre uansett når det er snakk om havet og salt vann under kjølen.

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår