hei!

jeg er en dame på 33 som ønsker å være mannskap i seilbåt fra juli -11 til... hvor lenge som helst :) jeg er utdannet pedagog, har jobbet som kokk og komiker - så barnepass, god mat og godt humør er det jeg kan bidra med :) i tillegg til norsk snakker jeg flytende nederlandsk, engelsk samt tegnspråk. jeg er lærevillig og adapterer raskt ny kunnskap, så selv om jeg ikke har seilerfaring fra før vil jeg med min stå-på-vilje raskt kunne bli et godt supplement til mannskapet. håper å høre fra interesserte!

mvh lauraine zwart

Visninger: 102

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Freddy Vorgaard Andersen den 17 april 2011 kl. 22.15
Hi! Grand Danois sejler i Caribien og ligger lilgenu på øen Grenada. Vi sejler fra 15 januar 2012 Går ind og se mere på www.suntrip.dk
Kommentert av Lauraine Zwart den 19 januar 2011 kl. 15.37
hei! det høres absolutt interessant ut :)
Kommentert av Magnus Antonsen den 19 januar 2011 kl. 15.17

Hei!

 

Har du fått plass som mannskap ? Vi er 2 gutter på 28 og 31 år som starter tur i juli/August i år. Fra Norge og nedover til Kanariøyene, antatt overfart til Barbados er ca 15.november.

 

Nå har det seg slik at grunnet jobb, så har han jeg reiser med ikke mulighet til å være med før november/desember. Jeg har ikke stresset noe rundt det å skaffe folk, da jeg har både kamerater og veninner som kunne tenke seg alt fra uker til lengre perioder ombord.

Det er god plass ombord, da båten er 50fot.

 

 

Dersom du ønsker er det bare å ta kontakt, så kan vi se om dette er intressant å være med på.

 

Magnus

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår