Atle Riise
  • Mann
  • Oslo
  • Norge
Del på Facebook MySpace

Atle Riises grupper

Gaver mottatt

Gave

Atle Riise har ikke mottatt noen gaver enda

Gi en gave

 

Atle Riises side

Atle Riises bilder

  • Legg til bilder
  • Vis alle

Kommentarvegg (2 kommentarer)

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Klokken 20.40 den 9 januar 2011 sa Anita ...

Hei igjen Atle

Jeg tror det var i fjor sommer jeg så en Cheoy Lee som var lagt ut på Finn.no. Den ble solgt etter få uker. Over 40 fot etter det jeg husker. Så da er det godt mulig at den er her ennå. Syns også å huske at den var reg i skiprsegisteret, og den kunne gjort seg som bobåt, men det ble for meg bare å se på den..   Jeg legger ved et bilde av en vakker Cheoy Lee som jeg fikk bli med å seile i Trinidad/Grenada i 2006. Linjevakker båt fra 1976 eller 74..? Husker ikke helt.

Klokken 0.43 den 8 januar 2011 sa Anita ...

Hei

Ser fra nettsiden din at du/dere har en båt fra Cheoy Lee. Har sett noen Cheoy Lee bygde båter og syns de er fantastisk vakre, virkelig linjeskjønne konstruksjoner. Hvor kom dere over/kjøpte denne båten? Ikke mange Cheoy Lee i Norge. Kineserne leverer ra seg ofte mye tull når det kommer til boksåpnere og sånt annet, tidvis svært nødvendig dilldall, men båt... . Artig å komme over båtholdet ditt/deres her;Sorgenfri kom snart;-D e t er godt for meg som fremdeles driver på og flikker i vei langs kaia ! Kommer til å kikke innom nettsiden til windsong når det byr seg:-) Spennende. Lykke til med prosjektet ditt/deres:-)  

 
 
 

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår