Detaljer om arrangementet

Kai Dahl

Tidspunkt: 20 juni 2014 at 18.00 til 8 august 2014 at 19.00
Sted: Middelhavet
Arrangementstype: gratis, seil, ferie
Arrangert av: kai alexander dahl
Siste aktivitet: jun 15, 2014

Eksporter til Outlook eller iCal (.ics)

Beskrivelse av arrangementet

GRATIS SEIL FERIE I MIDDELHAVET!

Heisan alle seilglade, eller bare feriesugne.!! ( Husk å DEL, slik at andre kan få muligheten hvis det ikke passer deg. Tusen takk :)

Da nærmer det seg ferie for mange, så det er på tide å spikre uker etc for de som gjerne vil ha gratis seilferie gjennom det vestlige Middelhav og ruten opp til Engelske Kanal. Korte eller lengere tid

Båten ligger Nord for Roma, og er etter et par dagers klargjøring, klar for turen. Båten er en Jeanneau Sun Odyssey 44.

Les mer om båten her: http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=48985905&editAd=true

Jeg håper å knytte til meg nok mennesker som kan seile båten i ettapper mot Norge, og da er det et lite regnestykke som må gå opp. Det er 9 sengeplasser i 4 lugarer, så det er plass til en liten flokk, om dere er en vennegjeng, familie, eller opptil 4 par som ønsker å ta turen sammen.

Så hvis du eller noen du kjenner ikke har spikret ferien, så ta snarlig kontakt. Det er også mulig å leie båten med skipper, dersom dere ikke vil ha noe ansvar, men bare nyte turen. Så her er det flere muligheter!! Også for de som vil ha gratis båt i hele sommer, også etter at båten har kommet til Norge. Avtalen blir vi enig om!!

Jeg ser for meg alt fra 2 uker til 2 mnd hvis man vil :) Det er viktig at alle som skal bruke båten har kontakt med hverandre slik at overtagelser skjer så smooth som mulig.

Jeg håper å ha kabalen klar innen 1. juli, så vennligst del dette! Jeg er sikker på at du har noen venner som ikke har spikret ferien i sommer :)

De første til denne mølla for en flott og gratis seilbåtferie enten de vil ha ansvaret selv, eller ha en erfaren skipper ombord!

Hilsen Kai og Sofie Dahl ( tlf. 922 67 910 )

Kommentarvegg

Kommenter

Svar på Kai Dahl for å legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Skal delta (1)

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår