Eller gjør folk det?

Hører rykter om pirater....?

Prøver å finne ut hvor i Asia (Bali / Thailand etc) det kunne vært fint å leie seilbåt i januar, men ikke funnet ut noe smart gitt.

Det skal sies at jeg ikke har gjort veeeeeeldig mye research enda, men prøver her først, hos dere som "kan det", hehe :)

Tips mottas med stor takk!!!

Visninger: 594

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

http://www.sailinasia.com/ :-) 

Kanskje finnes nyttig informasjon her?! :-)

Hei!

Et område som trygt kan anbefales, er Andaman-sjøen, den østlige delen av Det indiske hav, dvs. fra det N-lige utløpet av Malakka-stredet og N-over langs den W-lige kysten av Malaysia og Thailand og ut til Andaman Islands.

Var selv så heldig å få være med på en seilas i dette farvannet i jule- og nyttårshelga 2012/13, se www.edu-cat.com Det er mange charter-operatører i området, de opererer ut fra Langkawi (M) og Phuket (Th). Bruk Google m/ diverse søkeord, alt etter hva budsjett, tid osv. tilsier.

Monsunen (regntida) i området tar normalt slutt enden av november, så januar er et godt valg.

Piratfare først og fremst knyttet til farvannene W for det indiske subkontinentet, dvs. fra Ceylon videre mot Afrika og Rødehavet. Flere jordomseilere som av denne grunn har gitt opp å komme rundt til Europa og lar båtene sine bli liggende igjen i Malaysia/Thailand. For oppdatert info om situasjonen, se www.noonsite.com

Lykke til!

Mvh
JanE

 

Takk for veldig bra svar!!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår