Flytende studenthybel i barteby søker boms (Westkapp 23, Trondheim)

Ahoy!

Selger det som siden August har vært mitt hjem. Om du er student, og lei av å måtte selge vitale organer for å finansiere et stusselig bøttekott i et kollektiv, kan dette alternativet være verdt en titt. Som båtboer får man gjerne et image som "mystisk" og "eventyrlysten". At man har vinterlagra seil og motor og egentlig kun ligger i et kaianlegg og vugger vinteren gjennom rokker lite ved det. For øvrig et O.K sjekketriks, selv om de med gode antenner for "serial-killer vibes" muligens skygger banen. Men så er jo de sjelden de mest gøyale :)

"Realist" er en Westkapp 23 (dens forgjenger "Optimist", en HR26 endte sine dager på et korallrev utenfor Great Inagua, Bahamas), og har vært lite brukt senere år. Siden den er brukt som bobåt er den holdt tett, tørr, ren og fuktfri. Genoa, storseil og utenbords (mercury 4hk 2007-mod) er vinterlagret innendørs.

Selges da jeg plutselig ble eier av en Alo Mikkel 26, tiltenkt langtur. Siden jeg nå teknisk sett eier en flåte (eller armada, hva er forskjellen??) vurderte jeg selvfølgelig et øyeblikk å invadere Falklandsøyene, men etter en lynleksjon i historie viste det seg at det var blitt prøvd før med varierende hell. Flytter derfor inn i Aloen frem til evt langturavreise.

Kan ses på Skansen, Trondheim.
Pris: 20 000,-

(De med sarkasmeintoleranse kan vente på FINN-annonsen)

Tlf: 41297701

Visninger: 1481

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår