Mannskap søkes: over Atlanteren, gjennom Panama og videre vestover

Jeg planlegger å sette ut fra Gran Canaria rett over nyttår, og har 1-2 ledige køyer jeg gjerne vil ha fylt. Planen er å seile videre vestover etter endt kryss, og jeg er ute etter mannskap også her — omtrentlig rute blir Barbados - ABC-øyene - Cartagena - San Blas - Panama - Marquesas. Kapp Verde? Kanskje. Har ikke landet på noen plan for hvilke øyer i Karibien vi drar innom.

Båten er en 32 fots Nordship med det meste av utstyr; vindror, slepe-/vindgenerator, satelittelefon, autopilot, ny motor (installeres i løpet av neste par uker), solcellepanel, et beist av et anker og alt ordinært sikkerhetsutstyr.

Seilerfaring er ingen ulempe, men det er viktigere at alle trives ombord. Har ingen ambisjon om å tjene penger på å ta med folk ombord, men om du har budsjett til litt mer enn en halv boks tunfisk om dagen blir jeg ikke lei meg. Jeg er åpen både for forholdsvis korte opphold ombord og en mer permanent fantetilværelse.

Noen bilder fra turen så langt ligger på https://www.flickr.com/photos/thomasreva/

Visninger: 1769

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei! Dette hørtes veldig spennende ut, og jeg kunne godt tenke meg å høre mer. 

Har du en mail jeg kan kontakte deg på? :)

Jeg skal ut å reise fra slutten av februar, ser etter båt da! Send meg melding så sender jeg mer info om meg selv og planen min :)

Hei, jeg er veldig interessert i å bli med fra Karibien/Panama. Er selv på jordomseiling med en annen båt for øyeblikket,  men den stopper i Brasil.  Så fra rundt midten av februar er jeg på utkikk etter ny båt.  Send meg en mail på andreasthorbeck@gmail.com vis det høres interessant ut,  så kan jeg evt. Si mer om meg sel der.

Hei!

Dette høres veldig interessant ut!
Jeg er eventyrlysten og utholdende og vil gjerne være med!

Har lite seileerfaring, men lærer raskt!

Kontakt meg veldig gjerne på mail: skogstadlisa@gmail.com

Mvh. Lisa

Hei! Dette hørtes veldig inntressant ut for min del. Har lenge gått og lekt med tanken om å dra på en langtur og har bestemt meg for at dette er noe jeg virkelig ønsker å gjøre. Er for tiden student i Trondheim, men ser ingen grunn til at studiene kan vente litt hvis sjangsen skulle by seg. Har noe seilerfaring i og med at familien har hatt seilbåt siden jeg var liten, men skal ikke skryte på meg å være noen sjøulk. 

Hvis du fortsatt er intressert, kontakt meg veldig gjerne på: mleegaard94@gmail.com 

mvh.  Morten Leegaard

Hei!

Jeg har fri i januar, og kunne gjerne tenkt meg en tur over Atlanteren!

Kontakt meg gjerne på torillkonttorp@hotmail.com

Hei! Dette er noe jeg har drømt om lenge! Jeg har fri fra nyttår og utover. Hvis du fortsatt trenger folk kontakt meg gjerne på mail så snakkes vi mer:) nordalchristine@hotmail.com

Hallo!

Dette er absolutt noe jeg kunne hatt lyst til å bli med på. Om du fortsatt har behov for mannskap er jeg i aller  høyeste grad motivert og er på tross av studier veldig fleksibel med tanke på av- og påmønstring.

Send meg en epost om du vil, til bard.nordseth@gmail.com

Mvh. Bård Nordseth

Takk for interesse til alle dere som tatt kontakt. De første par månedene er båten nå passe full, men det kommer helt sikkert andre etapper senere med nok av ledige køyer.

Hallo.

Er du fortsatt paa seiltur? Om du er, har du ledeg plass, og hvor er du i saafall? 

kaj Sanden

Hei, jeg er i Karibien nå og leter etter en båt som skal segle her + panama også vestover.. Krysset Fra Kap Verde til Caribien Tidligere i år. Men måtte reise hjem pga av jobb. Er nå tilbake.. Rop ut hvis du fortsatt leter etter crew eller om noen melder frafall.. Trond Mønness - trond_am@hotmail.com - picturebytrond.com

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår