Da gikk det ikke helt som planlagt med seilas nå i september, 2011, mye dårlig vær har gjort det slik at seilasen utsettes til rett etter påske 2012.

Jeg ønsker å få kontakt med mannskap som kunne tenke seg å bli med. Båten er en CSY44 som jeg skal seile fra Fort Lauderdale til Bergen. For ytterligere informasjon kontakt meg på mail: terje@bjorgervisjon.com eller på tlf: +4798225550 hvis det er av interesse.

Visninger: 920

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

hvor lang tid regner du med at turen vil ta?
ca 1 måned, den mest sørlige ruten d.v.s via azorene og opp er det ca 5100nm

jeg har i allefall mulighet til å være med 4-6 uker.

kommer litt ann på jobben. men det har aldri vært noe problem før.

hvilke krav setter du til mannskapet, må mann være proff seiler?

Høres bra ut, man må ikke være proff seiler. Det jeg ønsker er at du skriver litt om deg selv, alder, sivilstatus, yrke/utdannelse og relevant erfaring og sender dette til terje@bjorgerevisjon.com, skriv også opp dine kontakt data,,, epost, telefon og adresse.

Ønsker du å ringe meg treffes jeg på telefon 98225550
Hvordan er vær og vind på den tida?
Det sies at det er den aller beste tiden å krysse over på, med det mener jeg at det er godt vær.

Hei Terje

 

Jeg kan også være interessert i å være med. Er i Nicragua frem til februar og har lurt på å forsøke å seile hjem til Norge igjen etter det. Har tidligere seilt hjem fra samme område, men da via New Foundland. Har kystskippersertifikat. Er for øvrig 28, jobber som frivillig ingeniør her borte og er generelt ikke spesielt vanskelig å ha med å gjøre.

 

Ta kontakt hvis det kan være interessant:)

 

Hilsen Morten

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår