Trenger 3 seriøse personer til jordomseiling turen går i første omgang til Lerwik shetland, via irskehavet til spania, vidre overatlanteren til brasil, og kysten ned til megalansundet ved kapp horn, er det bra vær seiler vi rundt kapp horn, vis ikke tar vi megalansundet, vidre mot fransk polynesia, og mot tahiti og papua ny gunea, og vidre rute opp mot filipinene. indiahavet, rundt sør afrika, regner med en tur på flere år, har det ikke travelt og vil seile og besøke mange øyer, ubebodde og bebodde. inntreserte må betale 5000 kr i måneden, dette må betales som en garanti på at du blir med, og seiling for 1 måned, kan hoppe av der du vil, bare gi beskjed i god tid, slik at nye personer kan mønstre på.

Trenger ikke ha erfaring, kun være ærlig og ha godt humør, og skape god stemning ombord, er viktig når vi lever tett på hverandre.

Båten er 47 fot, 3 lugarer med dobbelseng, bad, dush, tv stue og stor bysse, for å lage mat. avreise fra stavanger så snart som mulig, har litt småtteri som må gjøres før avreise, viktig at ting er på plass.

send mail på rp7411753@gmail.com

Visninger: 617

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Roar,

Jeg har sendt deg en epost.

Yan

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår