Hei forumfolk! Vi er en stor familie som er på tur over fra motorbåt til seil. Parallelt med eget salg tråler vi naturligvis finn.no for muligheter og alternativer. Det er mange båttyper å velge imellom, og vi er 100% uerfarne med seilbåt. (Det skal være sagt at vi er veldig motiverte for endringene det innebærer å konvertere fra hurtiggående til seil.) Vi ser fortrinnsvis etter båt i prisklassen 4-500.000, men vurderer også opp rundt 850.000,-. Vi er en moderne familie (med mine-dine-våre barn) med 2 voksne og 5 barn (på 1, 3, 6, 12 og 13 år). For oss er det viktig at alle har grei soveplass, at alle får plass rund bordet (både i cockpit og cabin), og en OK løsning for badestige/badeplattform. Båten skal brukes som feriebåt langs norskekysten, men far har også en drøm om en lengre tur. Båter vi har vurdert så langt er: Beneteau 430, Bavaria 41 Holiday, Beneteau 45 F5, Beneteau 411 m.m. Jo dypere jo mindre tilgjengelighet er selvfølgelig også en faktor..

Vi ønsker veldig gjerne å høre innspill og erfaringer i forhold til nevnte behov og ønsker ift båt.

Mvh Lars Øivind Meland & Sara Waade & alle barna

Visninger: 502

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei. Sjekk ut denne. det er en båt med god plass, seiler greit på slør og lens, enkel å manøvrere i forhold til størrelsen. Her er det godt med plass til redere og barn med venner.  Du må se den på land for å se om det er plast pest. Sjekk også om slark i rorlager.

Lykke til.

FINN-kode: 76887658

Hei! Denne har jeg ikke sett tidligere, takk for innspill. Åpenbart en pen båt med plass til alle. Skal sjekkes ut!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår