Hvis dere skal til en Amerikansk øy eller fastland med båt, må dere ha visum.

Dette fåes på den amerikanske ambasaden i Oslo, og kan ikke fåes underveis.

Sjekk ut Langturseilere på FB 

Visninger: 583

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei
Kjenner meg ikke helt igjen her. Vi fikk 10 års Visum til 1200 kr på et amerikansk konsulat underlagt den sveitsiske ambasaden. Det var på Cuba av alle steder. Vi leverte inn passene og var til iterviev, og hentet dem dagen etter på kvelden. Detter var Mai 2009. Har ikke hørt at det har endret seg etter dette.
Okey, da tar vi sjangsen på at du har rett, det er det enkleste for oss nå. Takk for svar
når jeg reiste til usa for å seile hjem til Oslo fra Maine (New England) søkte jeg visum fra en linket side SAS hadde på siden sin. vips 20 secunder etterpå hadde jeg godkjent visum som jeg fikk i sikkerhetskontrollen i New York.
på akkurat samme tid i fjor.
Hei!
Visum til USA kan man også skaffe seg på Barbados, men det passer dårlig for ARC-seilere, selvfølgelig.
Det er faktisk ingen problem å seile i US waters med ESTA "visum" som man får ved innreise til usa og ved utfylling av skjema online. (iflg reglene er ikke dette gyldig, men homeland security og US cost guard bryr seg ikke om dette, jeg har blitt stoppet i både Florida Keys, Puerto rico og Us Virgin Islands.)

Det er også mulig å få ett B1/B2 visum ved ankomst, men dette koster dyrt, i puerto rico ville de ha 545USD for dette, jeg kom meg unna da jeg søkte "nødhavn" pga motorproblemer og fikk 3ukers opphold uten problem.
Kan bekrefte dette. Men jeg ville ikke prøvd meg på b1/b2 met en en gang. Vi satt nemmelig 5 timer i avhør andre gangen.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår