Jeg har fått produsert nye trampoliner av sikkerhetsbeltebånd - se bilde.  Svært behagelig å gå og ligge på.

Visninger: 838

Svar til denne diskusjonen

Jeg har også gått på denne type trampoline. Det blir tight og som du sier behagelig å gå og ligge på. Sammenlignet med nett som er knytt av tauverk er dette totalt overlegent, men det finnes jo nå noen varianter av vevet finmasket nett som er laget spesifikt for trampoliner. Noen av dem er også gummierte så de er behagelige og ikke glatte. De finnes i ulike farger, men hvitt er vel beste alternativ for de fleste. Sort ser bra ut, men blir VELDIG varmt i solen på sørlige breddegrader.

Jeg synes altså at trampoline av sikkerhetsbelter fungerer godt. Antagelig like godt som de spesiallagde dukene, rent funksjonelt sett, men det ser ikke like bra ut synes jeg. Beltene blir fort litt lurvete med sømmer som ikke er rette, og fargen falmer fort. Dukene/nettene som er laget for denne bruken har en adskillig lengre holdbarhet også. Jeg tror de oftest er et bedre valg.

Hej alle

Jeg har fået lavet nogle flotte hvide trampolinnet det ser super flot ud og er behagelige at gå på ,men hullerne er for små , de får mange tæsk når man sejler imod store bølger , sist vi var ude i stormene kuling blev nogle af beslagene revet ud af forbjælken ikke så godt

 

Vedlegg:

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår