Da er turen mot sol og sommer på Kanariøyene i gang. Forlot Nesodden søn 6. sep. i blankstilla. Men vinden tok seg opp ute i Drøbaksundet og vi hadde superseiling ned til Hankø hvor vi tok nattehavn. Underveis fikk den ene Lewmar vinsjen et anfall av slapphet, og ville ikke holde skjøtet. Den snurra rundt med vinsjhandtak og det hele. Fant den ene fjæren til sperrehaken bøyd og deformert. Fikk byttet den, men den ene sperrehaken låser seg likevel i sporet. Kan se ut som om sporet er for romt.
Vi fortsatte med flott bør helt inn til Strømstad, hvor vi dro på Lewmar jakt uten hell. Prøvde også i Havstensund, men uten hell. I tillegg er vinden også blitt trollat og kommer rett i mot med kuling styrke. Nå ligger vi for anker ved Otterøy utenfor Grebbestad og lar kuling være kuling, og koser oss i steden med ICE nett og en liten Irish coffe.

Visninger: 73

Kommenter

Du må være medlem av sorgenfri.com for å kunne legge til kommentarer!

Bli med sorgenfri.com

Kommentert av Trollwind den 8 september 2009 kl. 22.16
Skal prøve å skrive litt mer nå enn jeg gjorde i sommer. Asbjørn er ombord, han mønstret på i Oslo. Foreløplig tar vi det med ro, dagsetapper på 45- 50 NM. Blæs gjør det, og til tider midt i mot med både 12 og 15 ms.
Kommentert av Ulf Dahlslett den 8 september 2009 kl. 22.02
Flott at dere er på vei, er Asbjørn ankommet? Ser ut til å bli litt heftig vær fremover. Regner med at dere tar det rolig og ikke stresser. Blir sikkert bra å komme til sol og varme. Ha en fortsatt fin tur, vi følger med her på bloggen....
Kommentert av Geir Ove Bø den 8 september 2009 kl. 18.13
God tur nedover. "Sandy Hook" ligger nede i Kiel og skal tas med Lastebil til Fab. i Frankrige.
Nå må du skrive litt oftere en i sommer, slik at vi kan følge med på turen nedover.

Geir Ove

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår